Vid Zeus skägg!!

juli 10, 2008 12:15 by Jåker

...säger bara s.u.c.k och då tänker jag på den kära skattmasen här i riket som skrivit brev till mig med önskemål att jag specificerar ner i detalj mina bilresor till och från jobbet under förra året.

Kontaktade masen i förra veckan med diverse frågor kring mina bilresor. Som sann byråkrat och stelbent paragrafryttare fanns det noll förståelse för mina frågor & invändningar hur jag kan presentera rapporten över bilresorna till skatteverket.

I all ondsindhet och önskemål att Belsebub ska fördriva denna skattmas till helvetes portar glädjer jag min en smula över att få sätta denna mas i arbete framöver - kommer sträva efter att förhala och försvåra rapportering i maximal styrka, så att mitt case blir en huvudvärk för skattemyndighetens vargar.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 27. 2018 13:59